hjärtat i handen, huvudet i sanden.

Familjens nya musik är najs. Idag har jag ätit sushi för första gången i mitt liv. Vid nitton års ålder. Coolt. Sådär gott. Kaviarsmaken är kvar i munnen alltså. Hur ansträngande ska det vara att lära sig att deklarera? Så vuxet att jag lyckas få huvudvärk. (Men Dubbelklubben sen).




fall hard eller fall harder


Fint fall x 2 (smart drag)

Och jag ramlade in på nåt diskotek
Och sen ramla jag ut, såvitt jag vet
Och jag ramla omkull och tog mig upp och sen
Ramla jag omkull igen


ambling alp


Bra och genomtänkt pyramidbild.

Håller mig uppdaterad på blocket.se i hopp om att hitta en snygg gammal cykel. Nödläge. Vad vill Eyjafjallajökull världen? Om Grekland inte blir av så vet jag inte vad jag gör istället. Yeasayer [ˈjeɪseɪ.ər] ger mig big beslutsångest. Det snurrar i min skalle.

name the pet


Vem var det? Vem var det som spillde? Säg vem det fucking var. Ungefär.

first aid kit


friday



Välkomnade partyvåren med fina vänner och ett vin som smakar jul. Briljerade som någon slags vimmelfotograf på Pluto. Terrassen var sig lik. Med mycket människor. Pizza vore gott nu. Bra bakisdag med tvättbjörnslooken. Tog med mig röklukten hem.

i staden växer inga blommor

Ost/kex/vin var vuxet. Lever och mår bra. Men är inte riktigt gjord av sten. Bättre att veta än undra. Ser fram emot oröda dagar. Festivalfest blir fint. Yeasayer borde komma till Hultsfred på tal om festival. Och Phoenix. Solen är min bästa vän dessa dagar. Den tillåter solglasögon. Mina nya är urtjusiga. Här nere: förra årets vårigaste bild ur arkivet. Puss!


flash delirium

Skämtdagen får bli städdagen. Mitt rum är totalt trashigt. Inte inbjudande, mer motbjudande. Jag lever i någon slags The Sims 3-värld för tillfället. Nördarnas nörd. Skulle aldrig ens lånat det. Helgen bjuder på påskfest. Och dubbelt betalt på Donken är ju inte alls tokigt. Så jag passar på att jobba också. En storslagen idé startas senast den sjunde april förresten. 

Congratulations


RSS 2.0