neckbrace

Tog bilden från din blogg, Sofia Vestman. Okej? En flera timmars lång power nap mitt på dagen var osmart. Har i nuläget ett par sömnlösa ögon. Men ett jullov tillsammans med min fett fina jacka som jag fick i julklapp är fint. Fick ingen katt. Men ett jobb! Denna hemstad är inte inte dum. Den innehåller vackra vänner. God fortsättning liksom. Ratatat.

lyssna på christmas lights med coldplay



Lite juleljus. Och Aker Brygges julmarknad är fin. Den får gärna finnas där året om. Jag har inte ens köpt en enda liten julgåva. Går och tar tag i livet nu.

ögonsten


Mamma. Den tjugofjärde december önskar jag mig en katt. Helst en lortig med loppor på sin kropp. Från Kreta. Kostar säkert femtio öre per tass. Hur söt?

painted palms

Två dygn tillsammans med bakfylla var inte så lajban. Mer värdefulla helger har ju funnits i livet. Här är ett bra band som jag hittade tack vare de dåliga dagarna:


fuckarias


December. Det är mörkt ute när jag börjar jobbet. Det är mörkt ute när jag slutar jobbet. Igår inhandlades fyra nya par byxor eftersom det enda paret jag ägde gick sönder. Vad hände med köpförbud? Fötterna fryser. Får inte av ringen som sitter på mitt ena finger. Att säga upp sig från sitt jobb, är det som att göra slut med sin kille? Strax är innehållet i min chokladkalender slut. Saknar Västerås lite.

till min fina morfar


Ibland låtsas jag att du är på en långvarig golfresa. Eller på en spännande hockeymatch som pågår och tänker fortsätta i flera år. Det hade du uppskattat. Känns lite bättre att tänka så. Men ett år utan dig känns inte bra. Jag repeatar Hallelujah med Amanda Jenssen på youtube nu, så som du gjorde ibland. Du saknas. Fortsätt att vila i frid.

RSS 2.0