inside in

Att jobba på nyårsnatten uppmanar mig ännu mer om att jag borde byta jobb. På direkten. Nyår är överskattat. Sägs det. Jag vet inte riktigt. Lyssnar på Broder Daniel.


wake up

Svarta klänningen är redo att användas imorgon. Sista farvälet av finaste morfar till Hallelujah och Always on my mind. I kyrkan där de gifte sig. Mormor och morfar. Fint. Tungt. Sjukt. Ska försöka få några timmars sömn inatt. Svårt. Vill hellre vakna upp ur denna mardröm.


se som i slow motion

Kallt ute? Jag har noll känsel i mina fossingar. Känns som två feta kylklampar. Borde väl med lite vett (såhär vid femton minusgrader och med frusna tår) förstå att det är dags att pälsa på sig lite mer. Men jag gillar inte vinterskor. Känner för vita skitiga tygskor/festivalsommar just nu. Har inte ens köpt några julklappar än. Skäms lite.

Min mamma tror förresten att jag har gjort en misslyckad läppförstoring. Fortfarande inte helt reparerade efter en infektion. Så illa, liksom.


dimmiga dar


turistigt som fan

tubis

blind/stum/döv/

sofia! stor stark! strand!

heeeeej

ej okej. men okej!

senast. från stockholm-mmmmm!


just can't get enough


Förra veckan skapades den här tygpåsen. Och....eftersom jag inte kan få nog av Miike Snow så passar ju älgharen utmärkt där.

ps! På tal om städning. Borde ta tag i det. På direkten (imorgon)! Hittade precis en möglig tekopp i ett hörn. Hur fräscht? ps2! "Jag fick sin dagliga foto, och du var i den!". Vad fan?

seen this room/walked this floor


Mina läppar är trasiga. Sönder. Kliar/sticker/bultar. Det är galet. Ska till läkaren imorgon. Annars. I dessa deprimerande dagar. Längtar jag tills Håkan släpper nytt. Okej. Det är i oktober 2010. Som en julklapp till mig själv bör jag köpa dvd:n. Den med hans konsert från P&L i somras. Som jag inte såg. Som jag borde ha sett. Som jag vill se. Som jag ska se. Nu vill jag ha helg också. Lite Stockholm och lite avskedsfest. Bland annat.

Nu lyssnar jag på Hallelujah. Morfar tyckte om den. Han brukade läsa min blogg.

♥♥♥♥♥♥♥

Det här var ju inte planerat. Det här skulle ju inte hända. Inte nu. Inte idag. Det fanns inte i mitt huvud. Inte nu heller. Inser/förstår/kopplar/begriper det inte än. Bästa älskade morfar. Vila i frid! Puss!

1234

Reklamavbrotten på Spotify gör mig vansinnig när jag lyssnar på fin musik där. OLW's låt har för tillfället fått mig att ogilla all form av fredagsmys. Det är fan dags för Spotify Premium. Men också för en tur till Stockholm. Nästa vecka. Verkar det som. Ska köpa tjusiga julklappar och sen, typ dansa i neon. På någon bra klubb. Nu kollar jag på Andra Avenyn. Det har inte hänt något nytt sen sist jag kollade. För tre månader sen. Så händelserikt!


En helt random bild på en helt random farmfamilj.

crimewaves

Räkna får? Fungerar inte. Måste sova. För jag vill ha frukost. Vill någon god själ ge mig lite vardagsrutiner? Okej. Orkar bara inte fatta att det är jag som måste ta tag i mitt egna liv.


all i want for christmas is..



en stor fet hög av mysiga/stickade/flätade tröjor, så jag överlever vintern 2009 och sådär!


RSS 2.0