för ögonen svider och hjärtat bränns


Bilden är från självaste midsommaraftonen. Kulkonstig kväll det där. Längtar till lördag. Då är jag tillbaka till det ljuva livet. Sommarlov. Liksom: äta äckligt mycket glass, leva som sommarkatter, bada i det blå/bruna, befinna sig på en plats i solen, lyssna på mysig musik, festivalpeppa osv. Så, vi kanske ses. Det finns en chans. På nån spårvagn någonstans!


sist vi sågs var det vinter och en meter snö


Ungefär som så. Puss!

skisser för sommaren



Soliga dagar och lite segling. Årets längsta dag häromdagen. Varvar arbete med att skissa på fler sommarplaner. Snart är det tydligen midsommarafton också. Med blommiga kransar, svenska jordgubbar, goda vänner och sådär vidare. Najs!

din blick var mörk och märklig där du stod på den trasiga mattan bredvid okända skor

http://twitter.com/biancacederborg

Där ser man.

jag borde försått det men jag förstår det nu

Ikväll har jag och en fin vän sett en amerikansk film. Med dansk text. Under tiden försökte våra hjärnor att hänga med på svenska. Komplicerat. Förresten ligger det en emmabodabiljett på mitt datorskrivbord. Fantastiskt fint! Men. Fan vad jag vill till Arvika.


En bra bild.


still an animal



Hittade just tillbaka till den dåtida favoritlåten. Som får mig att vilja spola tillbaka tiden till senaste novembermånaden. Litegranna. Bra/dåligt. Jag blev förvånad över något som någon sa. Men vi är nog fortfarande djur. Trots allt. Puss!

nån kommer ta din ungdoms år ifrån dig


- det kommer hända om det inte hänt.

Studentfirande för Alexandra och Fia. Med skratt, och några tårar. Känslig när det gäller lite sånt. Sen är det en sak jag aldrig lär mig. Att inte kunna tacka nej. Efter x antal glas rödvin var munnen missfärgad av en mörklila nyans. Och dagen efter kände jag mig inte riktigt riktig. Marie och hennes tjugo år firades fint ändå. Med saft. Idag har jobbet tagit min tid. Lika bra. Plus en trevlig middag med söta fröknar.


love etc.


Minns inte vart jag har hittat denna skapelse. Någonstans på jordens internet. Men, den är i alla fall för fin för att finnas. Eller så. Delar av mig dör lite när jag tittar på den.

Ikväll hör mina öron bra låtar med texter som visar hur fult allt är, fast med musik som visar hur vackert det skulle kunna vara. Med andra ord, Oskar Linnros! My man. Besattheten av honom alltså.


skuld och lidande väntar på er fortfarande



Unga och glömska. Älskar ljusa, ljumna och ljuva sommarnätter. Det här var ifrån fredagens festligheter. Och ikväll klappade vi på en igelkottes taggar. Hur häftigt? Två katter har catfight här utanför fönstret nu, vilket ger små sömnsvårigheter. Men sov så fint!

ett två tre

Den tredje juni 2010: Vaknade 11.09. Jobbpasset för dagen var 11-16. Bokade dessutom bussbiljetter till den fjärde juli, istället för juni. En bra dag.


RSS 2.0