för alla gånger som vi dansat och sjungit med fast ingen kan


Firade mina tre, numera tjugoåriga, vänner tillsammans med vitt vin, rött vin och rosévin. I kombination med lite dans. Tillbringade lördagen i gamla hemtrakter på något slags saft- och bullkalas där röd och rund befann sig. Snurrade omkring i cirklar till dancing on my own. Somnade i solen. Det sammanfattar sista helgen i maj mycket bra.


nantes


Well it's been a long time now, since i've seen you smile, osv.

i en annan del av världen




fint från Grekland.


sweet disposition


Att dricka öl och vin med fina vänner på en fin uteservering en fin sommarkväll är väldigt fint. Sen cykla hem i spöregn. Bilden är från Hanna och John/http://hannaojohn.streetstyle46.se/

uppsnärjd i det blå


Fan vad jag tycker om det här med att våren börjar bli till sommar. Glad i hjärtat. Och det är ljust ute. Klockan nu!

this is tydligen the new shit



Hade nästintill glömt bort hur himla bra den här låten är. Och videon. Min gamla ringsignal. Förknippas med fina minnen. Jag måste faktiskt skaffa en mobiltelefon som kan ha normala signaler. De polyfoniska håller liksom inte. Men det är samtidigt väldigt retro!

men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro


Och igår åt (drack) jag glass i solskenet, för första gången år 2010. Den smälte och blev till mjölk tack vare de tjugonio plusgraderna. Klagar inte. Bara bra bevis på att sommaren snart anländer!

platanias


Min blogg och jag lever faktiskt. Kan konstatera att rehabresan på Kreta var ljuvlig. Borta bra/hemma bäst. Så är det nog. (Men. Är det här allt som blir så dör jag). Puss!

RSS 2.0